Trapprenovering i Lerum

Annons:
I Lerum finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Lerum som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Lerum så kan du leta vidare i Västra Götaland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Lerum hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Lerum.

Trapprenovering i Lerum - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Lerum. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Lerum - trapprenovering

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Städer i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta byggföretag och byggvaruhus som kan hjälpa dig med trapprenovering och trappor.