Kållereds Snickeri AB L. Våmmedalsv. 13 428 33 KÅLLERED 070 - 896 99 82HERE

Trapprenovering i Kållered

Annons:
I Kållered finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Kållered som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Kållered så kan du leta vidare i Västra Götaland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kållered hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kållered.

Trapprenovering i Kållered - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Kållered. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Kållereds Snickeri AB
L. Våmmedalsv. 13
428 33 KÅLLERED

Annons:

Mer information om Kållered - trapprenovering

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Kållered

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Kållered eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Kållered.

Hittar du inte något passande företag i Kållered som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Västra Götaland.