Trappkompaniet i Väst Nicklassons Väg 10 471 94 KÅLLEKÄRR 0303 - 77 50 74HERE

Trapprenovering i Kållekärr

Annons:
I Kållekärr finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Kållekärr som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Kållekärr så kan du leta vidare i Västra Götaland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kållekärr hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kållekärr.

Trapprenovering i Kållekärr - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Kållekärr. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Trappkompaniet i Väst
Nicklassons Väg 10
471 94 KÅLLEKÄRR

Annons:

Mer information om Kållekärr - trapprenovering

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Yta: 53,86 hektar
Invånarantal: 560, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Kållekärr

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Kållekärr eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Kållekärr.

Hittar du inte något passande företag i Kållekärr som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Västra Götaland.