Trapprenovering i Hålta

Annons:
I Hålta finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Hålta som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Hålta så kan du leta vidare i Västra Götaland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hålta hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hålta.

Trapprenovering i Hålta - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Hålta. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Hålta - trapprenovering

Hålta socken i Bohuslän ingick i Inlands Nordre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Hålta distrikt. Småorterna Lökeberg, Risby och Västra Risby, Vävra samt sockenkyrkan Hålta kyrka ligger i socknen.

Yta: 29 km2
Invånarantal: 983, år 2000