Trapprenovering i Borgstena

Annons:
I Borgstena finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Borgstena som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Borgstena så kan du leta vidare i Västra Götaland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Borgstena hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Borgstena.

Trapprenovering i Borgstena - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Borgstena. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Borgstena - trapprenovering

Borgstena är en tätort i Borås kommun och kyrkbyn i Borgstena socken. Strax öster om tätorten ligger Borgstena kyrka. Boende i Borgstena uttalar ortsnamnet "Börscht". Företag från orten: Borgstena Textile, Vida Borgstena AB.

Yta: 68,80 hektar
Invånarantal: 386, år 2010