Trapprenovering i Virsbo

Annons:
I Virsbo finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Virsbo som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Virsbo så kan du leta vidare i Västmanland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Virsbo hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Virsbo.

Trapprenovering i Virsbo - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Virsbo. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Virsbo - trapprenovering

Virsbo eller Wirsbo är en tätort och herrgård i Surahammars kommun i Ramnäs socken. Orten ligger vid Strömsholms kanal och Kolbäcksåns fall, mellan Åmänningen i norr och Virsbosjön i söder. År 2016 består bruket, tidigare Wirsbo Bruk av tre företag: Uponor (plaströr), SSAB, (tidigare Ruukki) (stålrör) och Componenta Wirsbo (smide).

Yta: 204,71 hektar
Invånarantal: 1517, år 2010