Trapprenovering i Undrom

Annons:
I Undrom finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Undrom som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Undrom så kan du leta vidare i Västernorrland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Undrom hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Undrom.

Trapprenovering i Undrom - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Undrom. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Undrom - trapprenovering

Undrom, småort i Boteå socken, Sollefteå kommun, Västernorrlands län. Byn genomkorsas av länsväg 334 samt passeras i nordost av Botniabanan. Undrom ligger vid Ångermanälven.

Yta: 31 hektar
Invånarantal: 85, år 2010