GolvEttan AB Tegelv. 15 853 50 SUNDSVALL 060 - 14 17 70HERE

Trapprenovering i Sundsvall

Annons:
I Sundsvall finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Sundsvall som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Sundsvall så kan du leta vidare i Västernorrland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Sundsvall hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Sundsvall.

Trapprenovering i Sundsvall - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Sundsvall. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

GolvEttan AB
Tegelv. 15
853 50 SUNDSVALL

Annons:

Mer information om Sundsvall - trapprenovering

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Sundsvall

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Sundsvall eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Sundsvall.

Hittar du inte något passande företag i Sundsvall som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Västernorrland.