Trapprenovering i Fränsta

Annons:
I Fränsta finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Fränsta som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Fränsta så kan du leta vidare i Västernorrland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Fränsta hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Fränsta.

Trapprenovering i Fränsta - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Fränsta. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Fränsta - trapprenovering

Fränsta är tätort i Ånge kommun, Medelpad och kyrkbyn i Torps socken. Orten ligger vid Torpsjön i Ljungans dalgång. Både E14 och järnvägen mellan Sundsvall och Östersund med bland annat Mittnabotåget passerar samhället. I närheten av orten ligger Sveriges geografiska mittpunkt, Flataklocken.

Yta: 230,12 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010