B L-Interiör AB Spårv. 18 901 31 UMEÅ 090 - 13 51 40HERE

Trapprenovering i Umeå

Annons:
I Umeå finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Umeå som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Umeå så kan du leta vidare i Västerbotten efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Umeå hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Umeå.

Trapprenovering i Umeå - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Umeå. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

B L-Interiör AB
Spårv. 18
901 31 UMEÅ

Annons:

Mer information om Umeå - trapprenovering

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Umeå

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Umeå eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Umeå.

Hittar du inte något passande företag i Umeå som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Västerbotten.