Trappfixaren i Skellefteå AB Industriv. 35 931 44 SKELLEFTEÅ 076 - 824 81 47HERE

Trapprenovering i Skellefteå

Annons:
I Skellefteå finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Skellefteå som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Skellefteå så kan du leta vidare i Västerbotten efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Skellefteå hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Skellefteå.

Trapprenovering i Skellefteå - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Skellefteå. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Trappfixaren i Skellefteå AB
Industriv. 35
931 44 SKELLEFTEÅ

Annons:

Mer information om Skellefteå - trapprenovering

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Skellefteå

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Skellefteå eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Skellefteå.

Hittar du inte något passande företag i Skellefteå som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Västerbotten.