Kempes Bygg & Snickeri Montage AB Kvarnv. 5 913 42 OBBOLA 070 - 207 41 49 Norums Måleri Byv. 15 913 42 OBBOLA 070 - 684 68 51HERE

Trapprenovering i Obbola

Annons:
I Obbola finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 2 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Obbola som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Obbola så kan du leta vidare i Västerbotten efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Obbola hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Obbola.

Trapprenovering i Obbola - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Obbola. Listan omfattar 2 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Kempes Bygg & Snickeri Montage AB
Kvarnv. 5
913 42 OBBOLA


Norums Måleri
Byv. 15
913 42 OBBOLA

Annons:

Mer information om Obbola - trapprenovering

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Obbola

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Obbola eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Obbola.

Hittar du inte något passande företag i Obbola som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Västerbotten.