Trapprenovering i Lavsjön

Annons:
I Lavsjön finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Lavsjön som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Lavsjön så kan du leta vidare i Västerbotten efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Lavsjön hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Lavsjön.

Trapprenovering i Lavsjön - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Lavsjön. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Lavsjön - trapprenovering

Lavsjö är en by i Dorotea kommun. Orten var till 2000 av SCB klassad som småort, men sedan befolkningen minskat upphörde statusen som småort. Lavsjö började bebyggas 1746 då den förste nybyggaren bosatte sig där. På 1850-talet öppnades den första affären och 1862 den första skolan. 1922-1923 drogs elektricitet till byn.

Yta: 15 hektar
Invånarantal: 56, år 2000