Trapprenovering i Dikanäs

Annons:
I Dikanäs finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Dikanäs som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Dikanäs så kan du leta vidare i Västerbotten efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Dikanäs hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Dikanäs.

Trapprenovering i Dikanäs - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Dikanäs. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Dikanäs - trapprenovering

Dikanäs (sydsamiska Gäjka) är en småort i Vilhelmina kommun. Där finns grundskola med upptagning från omkringliggande byar (Kittelfjäll, Henriksfjäll, Grönfjäll, Matsdal, Bergland m.fl.)

Yta: 65 hektar
Invånarantal: 134, år 2010