Trapprenovering i Klässbol

Annons:
I Klässbol finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Klässbol som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Klässbol så kan du leta vidare i Värmland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Klässbol hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Klässbol.

Trapprenovering i Klässbol - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Klässbol. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Klässbol - trapprenovering

Klässbol är en mindre tätort i Arvika kommun. Klässbol är framför allt känt för Klässbols linneväveri, som bland annat väver linnedukarna till Nobelfesten och till en del av Sveriges ambassader. Vävningen sker i mekaniska jacquardvävstolar.

Yta: 58,40 hektar
Invånarantal: 293, år 2010