TH:s Trä & Betongslipning i Värmland AB Edgrensg. 19 671 50 ARVIKA 070 - 242 16 63 TH:s Golvslipning Gamla v. 17 671 33 ARVIKA 070 - 242 16 63HERE

Trapprenovering i Arvika

Annons:
I Arvika finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 2 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Arvika som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Arvika så kan du leta vidare i Värmland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Arvika hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Arvika.

Trapprenovering i Arvika - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Arvika. Listan omfattar 2 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

TH:s Trä & Betongslipning i Värmland AB
Edgrensg. 19
671 50 ARVIKA


TH:s Golvslipning
Gamla v. 17
671 33 ARVIKA

Annons:

Mer information om Arvika - trapprenovering

Arvika är en tätort i västra Värmland och centralort i Arvika kommun, Värmlands län. Arvika ligger vid sjön Glafsfjorden, som har sjöförbindelse till Vänern. Riksväg 61 passerar staden, liksom järnvägen mellan Laxå och Charlottenberg-Oslo, Värmlandsbanan (tidigare kallad Nordvästra stambanan). Avståndet till norska gränsen är 43 km.

Yta: 1 061,81 hektar
Invånarantal: 14244, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Arvika

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Arvika eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Arvika.

Hittar du inte något passande företag i Arvika som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Värmland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta byggföretag och byggvaruhus som kan hjälpa dig med trapprenovering och trappor.