Illerbrands Golv AB Palmbladsg. 6 754 50 UPPSALA 018 - 10 95 00 Uppsala Byggrenoveringar Örby 12 755 96 UPPSALA 070 - 608 11 22HERE

Trapprenovering i Uppsala

Annons:
I Uppsala finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 2 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Uppsala som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Uppsala så kan du leta vidare i Uppsala efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Uppsala hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Uppsala.

Trapprenovering i Uppsala - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Uppsala. Listan omfattar 2 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Illerbrands Golv AB
Palmbladsg. 6
754 50 UPPSALA


Uppsala Byggrenoveringar
Örby 12
755 96 UPPSALA

Annons:

Mer information om Uppsala - trapprenovering

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Uppsala

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Uppsala eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Uppsala.

Hittar du inte något passande företag i Uppsala som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Uppsala.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta byggföretag och byggvaruhus som kan hjälpa dig med trapprenovering och trappor.