Trapprenovering i Runhällen

Annons:
I Runhällen finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Runhällen som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Runhällen så kan du leta vidare i Uppsala efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Runhällen hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Runhällen.

Trapprenovering i Runhällen - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Runhällen. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Runhällen - trapprenovering

Runhällen är en tätort i Heby kommun i Uppsala län (Uppland). Samhället ligger cirka 12 kilometer norr om Heby och ett par kilometer sydost om Enåkers kyrkby. Orten hade 217 invånare år 2010. Runhällen var tidigare stationssamhälle och järnvägsknut, men har idag inga större arbetsgivare.

Yta: 49,81 hektar
Invånarantal: 217, år 2010