Trapprenovering i Knutby

Annons:
I Knutby finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Knutby som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Knutby så kan du leta vidare i Uppsala efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Knutby hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Knutby.

Trapprenovering i Knutby - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Knutby. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Knutby - trapprenovering

Knutby är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Knutby socken. Knutby ligger omkring fyra mil öster om Uppsala. Mellan 1842 och 1917 var Knutby tingsställe för Närdinghundra härad.

Yta: 54,87 hektar
Invånarantal: 564, år 2010