Pärras Golv Östfora 19 744 97 JÄRLÅSA 070 - 731 98 11HERE

Trapprenovering i Järlåsa

Annons:
I Järlåsa finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Järlåsa som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Järlåsa så kan du leta vidare i Uppsala efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Järlåsa hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Järlåsa.

Trapprenovering i Järlåsa - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Järlåsa. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Pärras Golv
Östfora 19
744 97 JÄRLÅSA

Annons:

Mer information om Järlåsa - trapprenovering

Järlåsa är en tätort i Järlåsa socken, Uppsala kommun. Järlåsa kyrkby, som småort namnsatt till Järlåsa, med Järlåsa kyrka ligger cirka 3 km norr om Järlåsa.

Yta: 56,67 hektar
Invånarantal: 493, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Järlåsa

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Järlåsa eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Järlåsa.

Hittar du inte något passande företag i Järlåsa som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Uppsala.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta byggföretag och byggvaruhus som kan hjälpa dig med trapprenovering och trappor.