Trapprenovering i Häggeby

Annons:
I Häggeby finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Häggeby som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Häggeby så kan du leta vidare i Uppsala efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Häggeby hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Häggeby.

Trapprenovering i Häggeby - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Häggeby. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Häggeby - trapprenovering

Häggeby är en by och småort i Skuttunge socken, Uppsala kommun. Bebyggelsen i anslutning till Björklingeån ingår i Björklinges tätortsavgränsning. Den västra delen av bebyggelsen ingår sedan 2000 ett fritidshusområde och sedan 2005 också inom en småort.

Yta: 29 hektar
Invånarantal: 101, år 2010