Snickerikompaniet Håkansson AB Gesällg. 2 A 745 39 ENKÖPING 073 - 829 04 00HERE

Trapprenovering i Enköping

Annons:
I Enköping finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Enköping som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Enköping så kan du leta vidare i Uppsala efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Enköping hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Enköping.

Trapprenovering i Enköping - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Enköping. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Snickerikompaniet Håkansson AB
Gesällg. 2 A
745 39 ENKÖPING

Annons:

Mer information om Enköping - trapprenovering

Enköping är en tätort i Uppland och centralort i Enköpings kommun, Uppsala län. Enköping är beläget vid motorvägen E18 och Mälarbanan vid Mälarens norra strand. Enköpingsån rinner genom orten. Enköpings slogan Sveriges närmaste stad myntades 1965 av reklamchef vid Bahco, Bertil Danielsson.

Yta: 1 066,70 hektar
Invånarantal: 21121, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Enköping

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Enköping eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Enköping.

Hittar du inte något passande företag i Enköping som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Uppsala.