Åstrands Snickeri AB Industriv. 1 743 61 BJÖRKLINGE 018 - 37 00 31HERE

Trapprenovering i Björklinge

Annons:
I Björklinge finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Björklinge som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Björklinge så kan du leta vidare i Uppsala efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Björklinge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Björklinge.

Trapprenovering i Björklinge - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Björklinge. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Åstrands Snickeri AB
Industriv. 1
743 61 BJÖRKLINGE

Annons:

Mer information om Björklinge - trapprenovering

Björklinge är en tätort, tillika kyrkort, i Björklinge socken i norra delen av Uppsala kommun, Uppsala län. Björklinge samhälle ligger cirka 20 kilometer norr om Uppsala, vid och på en mäktig grusås (rullstensås). Omedelbart öster om samhället ligger Långsjön.

Yta: 270,45 hektar
Invånarantal: 3269, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Björklinge

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Björklinge eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Björklinge.

Hittar du inte något passande företag i Björklinge som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Uppsala.