Trapprenovering i Bälinge

Annons:
I Bälinge finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Bälinge som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Bälinge så kan du leta vidare i Uppsala efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bälinge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bälinge.

Trapprenovering i Bälinge - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Bälinge. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Bälinge - trapprenovering

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010