Trapprenovering i Alunda

Annons:
I Alunda finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Alunda som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Alunda så kan du leta vidare i Uppsala efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Alunda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Alunda.

Trapprenovering i Alunda - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Alunda. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Alunda - trapprenovering

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Yta: 228,34 hektar
Invånarantal: 2317, år 2010