Aadaco AB Nordenskiölds v. 37 B 136 49 VEGA Tuleo Holding AB Söderhagsudden 26 136 49 VEGA Ballingslöv Länna Lignells v. 3 136 49 VEGA 08 - 745 44 50HERE

Trapprenovering i Vega

Annons:
I Vega finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 3 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Vega som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Vega så kan du leta vidare i Stockholm efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vega hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vega.

Trapprenovering i Vega - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Vega. Listan omfattar 3 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Aadaco AB
Nordenskiölds v. 37 B
136 49 VEGATuleo Holding AB
Söderhagsudden 26Ballingslöv Länna
Lignells v. 3

Annons:

Mer information om Vega - trapprenovering

Vega är en del av tätorten Stockholm i Haninge kommun. Den gränsar i norr till Länna i Huddinge kommun och i öster till Söderhagen och Drevviken. Vegas folkmängd var 3 665 i december 2009. Orten är bland annat känd för Vegabaren. Restaurangen var från början en korvkiosk och kallades Drive in.

Yta:
Invånarantal: , år

Kostnad för trapprenovering i Vega

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Vega eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Vega.

Hittar du inte något passande företag i Vega som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Stockholm.