Montage Consult Produktion AB Fabriksv. 9 137 37 VÄSTERHANINGE 08 - 770 00 7008 - 525 059 82 Harrys Cykel Och Motor Åbyplan 137 34 VÄSTERHANINGE 08 - 500 200 98 XL- BYGG Håga Byggvaror AB Tungelstav. 73 137 37 VÄSTERHANINGE 08 - 500 225 20HERE

Trapprenovering i Västerhaninge

Annons:
I Västerhaninge finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 3 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Västerhaninge som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Västerhaninge så kan du leta vidare i Stockholm efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Västerhaninge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Västerhaninge.

Trapprenovering i Västerhaninge - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Västerhaninge. Listan omfattar 3 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Montage Consult Produktion AB
Fabriksv. 9
137 37 VÄSTERHANINGE


Harrys Cykel Och Motor
Åbyplan
137 34 VÄSTERHANINGE


XL- BYGG Håga Byggvaror AB
Tungelstav. 73
137 37 VÄSTERHANINGE

Annons:

Mer information om Västerhaninge - trapprenovering

Västerhaninge är en tätort och en kommundel som ingår i Haninge kommun på Södertörn. Tätorten och kommundelen angränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot Jordbro i söder av ett öppet jordbrukslandskap.

Yta: 931,56 hektar
Invånarantal: 15 134, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Västerhaninge

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Västerhaninge eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Västerhaninge.

Hittar du inte något passande företag i Västerhaninge som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta byggföretag och byggvaruhus som kan hjälpa dig med trapprenovering och trappor.