Miljöstugan i Stockholm AB Vretalundsv. 6 137 56 TUNGELSTA 070 - 310 98 83 Stureby Byggtrading AB Stavsv. 34 137 92 TUNGELSTA 070 - 497 27 18HERE

Trapprenovering i Tungelsta

Annons:
I Tungelsta finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 2 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Tungelsta som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Tungelsta så kan du leta vidare i Stockholm efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Tungelsta hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Tungelsta.

Trapprenovering i Tungelsta - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Tungelsta. Listan omfattar 2 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Miljöstugan i Stockholm AB
Vretalundsv. 6
137 56 TUNGELSTA


Stureby Byggtrading AB
Stavsv. 34
137 92 TUNGELSTA

Annons:

Mer information om Tungelsta - trapprenovering

Tungelsta är en del av tätorten Västerhaninge i Haninge kommun, Stockholms län. Det är tidigare fristående ort och omfattar områden som Krigslida, Hammarängen och Lillgården. Tungelsta gränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot övriga Västerhaninge, i söder och väster mot jordbrukslandskap och olika skogsområden.

Yta:
Invånarantal: 4 257, år 2003

Kostnad för trapprenovering i Tungelsta

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Tungelsta eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Tungelsta.

Hittar du inte något passande företag i Tungelsta som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Stockholm.