Mälarö Kök & Design 08 - 560 471 00HERE

Trapprenovering i Stenhamra

Annons:
I Stenhamra finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Stenhamra som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Stenhamra så kan du leta vidare i Stockholm efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Stenhamra hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Stenhamra.

Trapprenovering i Stenhamra - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Stenhamra. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Mälarö Kök & Design
08 - 560 471 00


Annons:

Mer information om Stenhamra - trapprenovering

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Stenhamra

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Stenhamra eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Stenhamra.

Hittar du inte något passande företag i Stenhamra som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Stockholm.