Trapprenovering i Norra Sorunda

Annons:
I Norra Sorunda finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Norra Sorunda som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Norra Sorunda så kan du leta vidare i Stockholm efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Norra Sorunda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Norra Sorunda.

Trapprenovering i Norra Sorunda - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Norra Sorunda. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Norra Sorunda - trapprenovering

Sorunda socken i Södermanland ingick i Sotholms härad, ingår sedan 1974 i Nynäshamns kommun och motsvarar från 2016 Sorunda distrikt. Sorunda socken har medeltida ursprung. På 1600-talet utbröts Torö socken.

Yta: 145 km2
Invånarantal: 5 067, år 2000