Optimera Ljusterö Mjölnarströmsv. 21 184 97 LJUSTERÖ 08 - 522 796 00HERE

Trapprenovering i Ljusterö

Annons:
I Ljusterö finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Ljusterö som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Ljusterö så kan du leta vidare i Stockholm efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ljusterö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ljusterö.

Trapprenovering i Ljusterö - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Ljusterö. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Optimera Ljusterö
Mjölnarströmsv. 21
184 97 LJUSTERÖ

Annons:

Mer information om Ljusterö - trapprenovering

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är den största ön i Stockholms skärgård som saknar broförbindelse med fastlandet. Ljusterö är förbundet med fastlandet via färjeleden Ljusteröleden. Ön ingår sedan 1869 i Ljusterö socken, från att tidigare varit uppdelad i Norra Ljusterö församling och Södra Ljusterö församling.

Yta: 6 205 ha
Invånarantal: 1 591, år

Kostnad för trapprenovering i Ljusterö

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Ljusterö eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Ljusterö.

Hittar du inte något passande företag i Ljusterö som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Stockholm.