Industriportteknik Christer Karlsson AB Eneby 5 153 92 HÖLÖ 070 - 528 37 87HERE

Trapprenovering i Hölö

Annons:
I Hölö finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Hölö som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Hölö så kan du leta vidare i Stockholm efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hölö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hölö.

Trapprenovering i Hölö - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Hölö. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Industriportteknik Christer Karlsson AB
Eneby 5
153 92 HÖLÖ

Annons:

Mer information om Hölö - trapprenovering

Hölö är en tätort i Södertälje kommun och kyrkbyn i Hölö socken i Södermanland. Orten är belägen strax norr om Vagnhärad, söder om Södertälje. Den ramas in av Nyköpingsbanan i väster och E4 i öster.

Yta: 133,21 hektar
Invånarantal: 1 400, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Hölö

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Hölö eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Hölö.

Hittar du inte något passande företag i Hölö som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta byggföretag och byggvaruhus som kan hjälpa dig med trapprenovering och trappor.