Skandinaviska Områdesskydd AB Kilowattv. 12 136 44 HANDEN 08 - 500 115 30 SOLFILMSGRUPPEN AB Dalaröv. 37 E 136 45 HANDEN 08 - 644 33 30 OGE-Bolaget AB Markörg. 4 136 44 HANDEN 08 - 777 33 33HERE

Trapprenovering i Handen

Annons:
I Handen finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 3 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Handen som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Handen så kan du leta vidare i Stockholm efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Handen hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Handen.

Trapprenovering i Handen - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Handen. Listan omfattar 3 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Skandinaviska Områdesskydd AB
Kilowattv. 12
136 44 HANDEN


SOLFILMSGRUPPEN AB
Dalaröv. 37 E
136 45 HANDEN


OGE-Bolaget AB
Markörg. 4
136 44 HANDEN

Annons:

Mer information om Handen - trapprenovering

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Kostnad för trapprenovering i Handen

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Handen eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Handen.

Hittar du inte något passande företag i Handen som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Stockholm.