Suas AB Skogssjöv. 13 147 91 GRÖDINGE 073 - 529 80 08HERE

Trapprenovering i Grödinge

Annons:
I Grödinge finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Grödinge som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Grödinge så kan du leta vidare i Stockholm efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Grödinge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Grödinge.

Trapprenovering i Grödinge - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Grödinge. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Suas AB
Skogssjöv. 13
147 91 GRÖDINGE

Annons:

Mer information om Grödinge - trapprenovering

Grödinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad, ingår sedan 1971 i Botkyrka kommun och motsvarar från 2016 Grödinge distrikt. Grödinge socken har medeltida ursprung. 1968 överfördes från Mörkö socken södra delen av Näslandet och 1974 överfördes hit en mindre del av Sorunda socken.

Yta: 116 km2
Invånarantal: 5023, år 2000

Kostnad för trapprenovering i Grödinge

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Grödinge eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Grödinge.

Hittar du inte något passande företag i Grödinge som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta byggföretag och byggvaruhus som kan hjälpa dig med trapprenovering och trappor.