E.H Import&Export AB Karlskärsvägen 29 179 98 FÄRENTUNA Ribemo AB 070 - 975 44 22 Kapeco AB 08 - 21 44 50 Mikapo AB Kvarnv. 4 179 97 FÄRENTUNA HERE

Trapprenovering i Färentuna

Annons:
I Färentuna finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 4 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Färentuna som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Färentuna så kan du leta vidare i Stockholm efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Färentuna hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Färentuna.

Trapprenovering i Färentuna - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Färentuna. Listan omfattar 4 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

E.H Import&Export AB
Karlskärsvägen 29
179 98 FÄRENTUNARibemo AB
070 - 975 44 22


Kapeco AB
08 - 21 44 50Mikapo AB
Kvarnv. 4
179 97 FÄRENTUNA

Annons:

Mer information om Färentuna - trapprenovering

Färentuna är en före detta småort i Ekerö kommun och kyrkby i Färentuna socken på Färingsö. År 2005 bodde 68 personer i Färentuna. Här finns Färentuna kyrka som byggdes på 1100-talet. Inmurade i kyrkan finns runstenarna Upplands runinskrifter 20. I Färentuna finns en skola, med förskoleklass-årskurs 6.

Yta: 9 hektar
Invånarantal: 68, år 2005

Kostnad för trapprenovering i Färentuna

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Färentuna eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Färentuna.

Hittar du inte något passande företag i Färentuna som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta byggföretag och byggvaruhus som kan hjälpa dig med trapprenovering och trappor.