Lewex AB Hagtornsv. 23 121 34 ENSKEDEDALEN 070 - 745 19 22 AB Spirus Fyrvaktarkroken 68 121 32 ENSKEDEDALEN Pathos Idé & Reportage Grusåsgränd 4 121 30 ENSKEDEDALEN 073 - 983 86 76HERE

Trapprenovering i Enskededalen

Annons:
I Enskededalen finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 3 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Enskededalen som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Enskededalen så kan du leta vidare i Stockholm efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Enskededalen hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Enskededalen.

Trapprenovering i Enskededalen - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Enskededalen. Listan omfattar 3 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Lewex AB
Hagtornsv. 23
121 34 ENSKEDEDALEN


AB Spirus
Fyrvaktarkroken 68
121 32 ENSKEDEDALENPathos Idé & Reportage
Grusåsgränd 4

Annons:

Mer information om Enskededalen - trapprenovering

Enskededalen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Enskededalen består huvudsakligen av småhus som byggdes som en trädgårdsstad på 1920-talet. Området ingick till en början i stadsdelen Gamla Enskede, där Stockholms första trädgårdsstad ("Enskede trädgårdsstad") började anläggas 1909.

Yta: 66 hektar
Invånarantal: 2253, år 2007

Kostnad för trapprenovering i Enskededalen

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Enskededalen eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Enskededalen.

Hittar du inte något passande företag i Enskededalen som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta byggföretag och byggvaruhus som kan hjälpa dig med trapprenovering och trappor.