Vindö Byggvaror AB Vindö Landsväg 45 139 74 DJURHAMN 08 - 571 630 66 Bara Kök & Bad AB 070 - 856 01 11HERE

Trapprenovering i Djurhamn

Annons:
I Djurhamn finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 2 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Djurhamn som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Djurhamn så kan du leta vidare i Stockholm efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Djurhamn hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Djurhamn.

Trapprenovering i Djurhamn - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Djurhamn. Listan omfattar 2 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Vindö Byggvaror AB
Vindö Landsväg 45
139 74 DJURHAMN


Bara Kök & Bad AB
070 - 856 01 11


Annons:

Mer information om Djurhamn - trapprenovering

Djurö (postort Djurhamn) är en tätort i Värmdö kommun i Stockholms skärgård på ön Djurö. Djurö by avgränsas sedan år 1995 av SCB som en separat småort som ligger direkt norr om tätorten Djurö. Öns namn betyder "hjortön".

Yta: 92,37 hektar
Invånarantal: 967, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Djurhamn

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Djurhamn eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Djurhamn.

Hittar du inte något passande företag i Djurhamn som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Stockholm.