Trapprenovering - Lars Sundberg

Annons:
Lars Sundberg är ett företag eller verksamhet i Bergshamra som sysslar med trapprenovering i någon form, t.ex. som snickare, trappspecialist, byggfirma, byggvaruhus eller byggföretag. För att ta reda på vilka tjänster inom trapprenovering som Lars Sundberg kan hjälpa dig med i Bergshamra rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Skulle det vara så att Lars Sundberg inte har möjlighet att renovera, bygga eller laga din trappa rekommenderar vi att du tar kontakt med något annan företag i Stockholm som sysslar med trappor och trapprenovering.
Annons:

För att få bästa pris och hantverkare som kan hjälpa dig med trapprenovering i Bergshamra rekommenderar vi att du kontaktar fler företag än Lars Sundberg och tar reda på deras prisbild samt tillgänglighet.

Kontaktuppgifter för Lars Sundberg

Lars Sundberg
Östervik 32
761 12 BERGSHAMRA
070 - 512 64 42


Karta och vägbeskrivning till Lars Sundberg

Om du vill besöka Lars Sundberg för att få råd och tips om trapprenovering kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.
Annons:


Städer i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta byggföretag och byggvaruhus som kan hjälpa dig med trapprenovering och trappor.