Lars Sundberg Östervik 32 761 12 BERGSHAMRA 070 - 512 64 42HERE

Trapprenovering i Bergshamra

Annons:
I Bergshamra finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Bergshamra som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Bergshamra så kan du leta vidare i Stockholm efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bergshamra hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bergshamra.

Trapprenovering i Bergshamra - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Bergshamra. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Lars Sundberg
Östervik 32
761 12 BERGSHAMRA

Annons:

Mer information om Bergshamra - trapprenovering

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Bergshamra

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Bergshamra eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Bergshamra.

Hittar du inte något passande företag i Bergshamra som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Stockholm.