Trapprenovering i Årsta Havsbad

Annons:
I Årsta Havsbad finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Årsta Havsbad som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Årsta Havsbad så kan du leta vidare i Stockholm efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Årsta Havsbad hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Årsta Havsbad.

Trapprenovering i Årsta Havsbad - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Årsta Havsbad. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Årsta Havsbad - trapprenovering

Årsta havsbad är en småort i Haninge kommun, Stockholms län, belägen vid Horsfjärden. Årsta havsbad är en sommarstad som bildades 1929 på HSB:s initiativ. Antalet stugor i Årsta Havsbad är cirka 850. Majoriteten är sommarstugor även om ett mindre antal ersatts av villor och tjänar som permanentbostäder.

Yta: 119 hektar
Invånarantal: 356, år 2010