Beijer Byggmaterial AB Näsuddsv. 26 764 56 GRISSLEHAMN 075 - 241 29 50HERE

Trapprenovering i Grisslehamn

Annons:
I Grisslehamn finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Grisslehamn som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Grisslehamn så kan du leta vidare i Stockholm efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Grisslehamn hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Grisslehamn.

Trapprenovering i Grisslehamn - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Grisslehamn. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Beijer Byggmaterial AB
Näsuddsv. 26
764 56 GRISSLEHAMN

Annons:

Mer information om Grisslehamn - trapprenovering

Grisslehamn är en tätort och hamn vid Ålands hav, inom Väddö socken i Norrtälje kommun, Stockholms län. Det ursprungliga Grisslehamn, idag kallat Gamla Grisslehamn och lokaliserat ett par mil söder om dagens Grisslehamn, nämns i historiska handlingar första gången 1376 rörande postgången till Finland via Åland.

Yta: 122 hektar
Invånarantal: 249, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Grisslehamn

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Grisslehamn eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Grisslehamn.

Hittar du inte något passande företag i Grisslehamn som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Stockholm.