Bygg & Interiör Golventreprenad AB Starrv. 6 641 49 KATRINEHOLM 0150 - 66 22 10HERE

Trapprenovering i Katrineholm

Annons:
I Katrineholm finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Katrineholm som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Katrineholm så kan du leta vidare i Södermanland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Katrineholm hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Katrineholm.

Trapprenovering i Katrineholm - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Katrineholm. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Bygg & Interiör Golventreprenad AB
Starrv. 6
641 49 KATRINEHOLM

Annons:

Mer information om Katrineholm - trapprenovering

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Katrineholm

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Katrineholm eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Katrineholm.

Hittar du inte något passande företag i Katrineholm som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Södermanland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta byggföretag och byggvaruhus som kan hjälpa dig med trapprenovering och trappor.