Stjärngolv AB Penningby 1 646 94 BJÖRNLUNDA 070 - 834 04 07HERE

Trapprenovering i Björnlunda

Annons:
I Björnlunda finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Björnlunda som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Björnlunda så kan du leta vidare i Södermanland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Björnlunda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Björnlunda.

Trapprenovering i Björnlunda - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Björnlunda. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Stjärngolv AB
Penningby 1
646 94 BJÖRNLUNDA

Annons:

Mer information om Björnlunda - trapprenovering

Björnlunda är en tätort i Björnlunda socken i Gnesta kommun i centrala Södermanland, beläget mellan Södertälje och Katrineholm vid Kyrksjön. Björnlunda socken nämns för första gången i ett dokument troligen 1314 som Biornlundum.

Yta: 85,95 hektar
Invånarantal: 827, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Björnlunda

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Björnlunda eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Björnlunda.

Hittar du inte något passande företag i Björnlunda som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Södermanland.