Trapprenovering i Åkers Styckebruk

Annons:
I Åkers Styckebruk finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Åkers Styckebruk som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Åkers Styckebruk så kan du leta vidare i Södermanland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Åkers Styckebruk hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Åkers Styckebruk.

Trapprenovering i Åkers Styckebruk - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Åkers Styckebruk. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Åkers Styckebruk - trapprenovering

Åkers styckebruk är en tätort i Strängnäs kommun och kyrkbyn i Åkers socken. Byn har under medeltiden först vuxit upp kring Åkers kyrka men utvidgades avsevärt då bruksorten anlades. Styckebruket grundades omkring 1580 av Karl IX.

Yta: 302,63 hektar
Invånarantal: 2891, år 2010