Skånemuraren AB S. Solhemsg. 5 268 72 TECKOMATORP 0418 - 66 10 60HERE

Trapprenovering i Teckomatorp

Annons:
I Teckomatorp finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Teckomatorp som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Teckomatorp så kan du leta vidare i Skåne efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Teckomatorp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Teckomatorp.

Trapprenovering i Teckomatorp - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Teckomatorp. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Skånemuraren AB
S. Solhemsg. 5
268 72 TECKOMATORP

Annons:

Mer information om Teckomatorp - trapprenovering

Teckomatorp är en tätort i Svalövs kommun i Skåne län, cirka fem kilometer sydost om Svalöv. Teckomatorp är sedan länge en järnvägsknut. Den första banan Landskrona & Helsingborgs Järnvägar (L&HJ), se Rååbanan. Dock fanns här ingen station vid den tiden.

Yta: 121,94 hektar
Invånarantal: 1651, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Teckomatorp

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Teckomatorp eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Teckomatorp.

Hittar du inte något passande företag i Teckomatorp som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Skåne.