Trapprenovering i Påarp

Annons:
I Påarp finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Påarp som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Påarp så kan du leta vidare i Skåne efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Påarp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Påarp.

Trapprenovering i Påarp - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Påarp. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Påarp - trapprenovering

Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Välluvs socken i Skåne län, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960-70-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Ortnamnet (1524 Poerup) innehåller ett mansbinamn Pa 'påfågel' och torp 'nybygge'.

Yta: 159,70 hektar
Invånarantal: 2789, år 2010