Sydsvensk Golvslipning AB V. Älvg. 1 211 18 MALMÖ 040 - 611 20 70 Byggcirkeln AB Kruseg. 21 212 25 MALMÖ 040 - 608 03 20 Lundströms Golv AB Silverviksg. 12 213 74 MALMÖ 040 - 21 59 67HERE

Trapprenovering i Malmö

Annons:
I Malmö finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 3 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Malmö som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Malmö så kan du leta vidare i Skåne efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Malmö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Malmö.

Trapprenovering i Malmö - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Malmö. Listan omfattar 3 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Sydsvensk Golvslipning AB
V. Älvg. 1
211 18 MALMÖ


Byggcirkeln AB
Kruseg. 21
212 25 MALMÖ


Lundströms Golv AB
Silverviksg. 12
213 74 MALMÖ

Annons:

Mer information om Malmö - trapprenovering

Malmö är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Malmö är även residensstad i Skåne län.

Yta: 7 681,36 ha
Invånarantal: 280415, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Malmö

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Malmö eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Malmö.

Hittar du inte något passande företag i Malmö som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Skåne.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta byggföretag och byggvaruhus som kan hjälpa dig med trapprenovering och trappor.