Garanti-Städ i Lund AB Kalkstensv. 7 224 78 LUND 046 - 12 60 75 Formobad AB Annedalsv. 8 227 64 LUND 046 - 12 12 40HERE

Trapprenovering i Lund

Annons:
I Lund finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 2 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Lund som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Lund så kan du leta vidare i Skåne efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Lund hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Lund.

Trapprenovering i Lund - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Lund. Listan omfattar 2 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Garanti-Städ i Lund AB
Kalkstensv. 7
224 78 LUND


Formobad AB
Annedalsv. 8
227 64 LUND

Annons:

Mer information om Lund - trapprenovering

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Lund

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Lund eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Lund.

Hittar du inte något passande företag i Lund som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Skåne.