Petters Finsnickeri Bäckstigen 24 242 72 LUDVIGSBORG 0415 - 513 34HERE

Trapprenovering i Ludvigsborg

Annons:
I Ludvigsborg finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Ludvigsborg som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Ludvigsborg så kan du leta vidare i Skåne efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ludvigsborg hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ludvigsborg.

Trapprenovering i Ludvigsborg - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Ludvigsborg. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Petters Finsnickeri
Bäckstigen 24
242 72 LUDVIGSBORG

Annons:

Mer information om Ludvigsborg - trapprenovering

Ludvigsborg är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Hörby kommun i Skåne län men även innefattande en del av Höörs kommun, belägen mellan Hörby och Höör öster om Ringsjön. I Ludvigsborg finns en Ica Nära-butik. Det finns även en friskola (F-9), ett fritids och ett dagis. Det finns bussförbindelse med Hörby och Höör.

Yta: 149,02 hektar
Invånarantal: 1041, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Ludvigsborg

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Ludvigsborg eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Ludvigsborg.

Hittar du inte något passande företag i Ludvigsborg som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Skåne.