DuraCoat AB Tenng. 5 234 35 LOMMA 040 - 54 54 04HERE

Trapprenovering i Lomma

Annons:
I Lomma finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Lomma som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Lomma så kan du leta vidare i Skåne efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Lomma hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Lomma.

Trapprenovering i Lomma - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Lomma. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

DuraCoat AB
Tenng. 5
234 35 LOMMA

Annons:

Mer information om Lomma - trapprenovering

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Lomma

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Lomma eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Lomma.

Hittar du inte något passande företag i Lomma som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Skåne.